Zásady ochrany osobních údajů

 

Správcem osobních údajů a zároveň provozovatelem webu www.hydrogeolog.cz je obchodní firma: Groundwater Consulting Services s.r.o., IČ: 28630301, DIČ: CZ28630301, Spisová značka: C 35629 vedená u Krajského soudu v Ostravě, Sídlo: Čihalíkova 350/26, Michálkovice, 715 00 Ostrava

Správce se zavazuje, že zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů zejména NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679.

Na tomto webu nejsou shromažďovány ani zpracovávány osobní údaje. K osobní identifikaci jednotlivých uživatelů ani k slučování s jinými údaji nedochází.

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa návštěvníka, délka návštěvy a ze které stránky návštěvník přišel. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Z URL adresy webové stránky lze načíst určité informace a tyto lze ve formě cookies (malé textové soubory) uložit do paměti webového prohlížeče návštěvníka. Pro zvýšení uživatelského komfortu, jsou na tomto webu využívána cookies. Cookies je dnes používáno na většině internetových prezentací a též většina webových prohlížečů automaticky cookies akceptuje. Každý návštěvník může používání cookies zakázat a to přímo v nastavení používaného webového prohlížeče. Vypnutí cookies se může negativně promítnout na běhu tohoto webu omezenou funkčností. Pro správný chod tohoto webu doporučujeme zanechat cookies aktivní. 

Tento web využívá následující cookies:

Nezbytná a preferenční cookies
Tato cookies jsou nezbytná pro správné fungování, webu a není možné je vypnout. Bez nich by web nefungoval správně.
websitecookies, user_cookie_ga, user_cookie_gmap – slouží k uložení Vašich preferencí ohledně používání cookies

Statistické cookies
_ga s expirací 12 měsíců + _gid s expirací 24 hodin – cookies třetí strany služby Google Analytics

Google Analytics umožňuje provádět analýzu způsobu užívání této webové prezentace a zasílá takto získané anonymizované informace (včetně IP adres) společnosti Google. Více i nformací o statistických cookies naleznete na adrese: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Další cookies třetí strany google.com jsou používány pro zobrazení Google mapy.

Návštěvník, který poskytl své osobní informace má právo:

požadovat omezení zpracování osobních údajů
kdykoliv svůj souhlas odvolat
upravit, doplnit své osobní údaje
vznést námitku v opodstatněných případech proti zpracování svých osobních údajů
podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
požadovat přenesení svých osobních údajů
na přístup ke svým osobním údajům prostřednictvím emailového dotazu
v určitých případech právo na upozornění o porušení zabezpečení osobních údajů
„být zapomenut“, tzn. právo na výmaz osobních údajů, pokud nám jejich zpracování nenařizuje jiný právní předpis nebo jiná zákonná povinnost
dotázat se, jaké osobní údaje o Vás zpracovávám. Toto právo můžete využít zdarma 3 krát ročně. Každý další dotaz bude zpoplatněn částkou 300 Kč za každou jednu žádost.
Návštěvník může veškeré žádosti, kdykoliv písemně zaslat na adresu info@gcs-cz.biz nebo níže uvedenou adresu pro doručování.

Odkazy na jiné stránky
Tento web obsahuje odkazy i na jiné internetové stránky, které nejsou součástí tohoto webu. Správce  je zodpovědný pouze za stránky umístěné na doméně hydrogeolog.cz.

Kontaktní údaje provozovatele:
obchodní firma: Groundwater Consulting Services s.r.o., IČ: 28630301, DIČ: CZ28630301, Spisová značka: C 35629 vedená u Krajského soudu v Ostravě, Sídlo: Čihalíkova 350/26, Michálkovice, 715 00 Ostrava
adresa pro doručování: Groundwater Consulting Services s.r.o., Čihalíkova 350/26, Michálkovice, 715 00 Ostrava
adresa elektronické pošty: info@gcs-cz.biz
Telefon: +420 777 144 487

Tento web používá cookies k vylepšení poskytovaných služeb.Více informací          Upravit nastavení cookies.
Scroll to Top