Zásady ochrany osobních údajů

Správcem osobních údajů a zároveň provozovatelem webu www.hydrogeolog.cz je obchodní firma: Groundwater Consulting Services s.r.o., IČ: 28630301, DIČ: CZ28630301, Spisová značka: C 35629 vedená u Krajského soudu v Ostravě, Sídlo: Čihalíkova 350/26, Michálkovice, 715 00 Ostrava

Správce se zavazuje, že zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů zejména NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679.

Na tomto webu nejsou shromažďovány ani zpracovávány osobní údaje. K osobní identifikaci jednotlivých uživatelů ani k slučování s jinými údaji nedochází.

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa návštěvníka, délka návštěvy a ze které stránky návštěvník přišel. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Z URL adresy webové stránky lze načíst určité informace a tyto lze ve formě cookies (malé textové soubory) uložit do paměti webového prohlížeče návštěvníka. Pro zvýšení uživatelského komfortu, jsou na tomto webu využívána cookies. Cookies je dnes používáno na většině internetových prezentací a též většina webových prohlížečů automaticky cookies akceptuje. Každý návštěvník může používání cookies zakázat a to přímo v nastavení používaného webového prohlížeče. Vypnutí cookies se může negativně promítnout na běhu tohoto webu omezenou funkčností. Pro správný chod tohoto webu doporučujeme zanechat cookies aktivní. Tento web dále využívá cookies třetích stran:

  • služba Google Analytics – umožňuje provádět analýzu způsobu užívání této webové prezentace a zasílá takto získané informace (včetně IP adres) společnosti Google.
    • Používáme soubory cookie Google Analytics
      _ga s expirací 12 měsíců
      _gid  s expirací 24 hodin
    • Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Odkazy na jiné stránky
Tento web obsahuje odkazy i na jiné internetové stránky, které nejsou součástí tohoto webu. Správce  je zodpovědný pouze za stránky umístěné na doméně hydrogeolog.cz.

Kontaktní údaje provozovatele:
obchodní firma: Groundwater Consulting Services s.r.o., IČ: 28630301, DIČ: CZ28630301, Spisová značka: C 35629 vedená u Krajského soudu v Ostravě, Sídlo: Čihalíkova 350/26, Michálkovice, 715 00 Ostrava
adresa pro doručování: Groundwater Consulting Services s.r.o., Čihalíkova 350/26, Michálkovice, 715 00 Ostrava
adresa elektronické pošty: info@gcs-cz.biz
Telefon: +420 777 144 487

Scroll to Top